Kuopion kaupunginteatterin Teatterileirit kesäkuussa 2023

Kuopion kaupunginteatterin maksuttomat Teatterileirit järjestetään tänä vuonna kaksi- ja kolmipäiväisinä leireinä 5.–9.6.2023. Leirit järjestetään tänä vuonna Kuopion Taidelukio Lumitilla seuraavasti:

Lastenleiri 1 (6–9-vuotiaille):
Ma 5.6. klo 9–12
Ti 6.6. klo 9–12

Lastenleiri 2 (6–9-vuotiaille):
Ke 7.6. 9–12
To 8.6. 9–12

Lastenleiri 3 (10–12-vuotiaille):
Ma 5.6 klo 9–12
Ti 6.6. klo 9–12

Lastenleiri 4 (10–12-vuotiaille):
Ke 7.6. klo 9–12
To 8.6. klo 9–12

Nuortenleiri 1 (13–17-vuotiaille):
Ma 5.6. klo 13–17
Ti 6.6. klo 13–17
Ke 7.6. klo 9–12

Nuortenleiri 2 (13–17-vuotiaille):
Ke 7.6. klo 13–17
To 8.6. klo 13–17
Pe 9.6. klo 9–12

Ohjelma

Leirillä lapset ja nuoret pääsevät tekemään monipuolisia ilmaisuharjoitteita esittävän taiteen ammattilaisten ohjauksessa. Jokaisen ikäryhmän ohjauksesta vastaa työpari, josta toinen on ammattinäyttelijä ja toisella on vahva taidepedagoginen tausta. Leiri toteutetaan Taidelukio Lumitilla, mutta leiriin kuuluu myös kulissikurkistus teatterin tiloissa.

Työskentelytiloina toimivat ihka uuden Taidelukio Lumitin tilat ja käytettävissä on myös ihan oikeaa teatterin puvustusta. Leiri toteutetaan yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin ja Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palveluiden kanssa.

Ilmoittautuminen

RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ ja ilmoittautuminen on päättynyt.

Jokaiseen ryhmään otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtumisesta lähetetään sähköpostia 31.5.2023 loppuun mennessä.

Huomioithan, että mikäli ilmoitat leirille enemmän kuin yhden lapsen, täytäthän jokaisen lapsen kohdalla oman lomakkeensa. 

Leirin aikuiset

Santeri Niskanen
Santeri työskentelee Kuopion kaupunginteatterilla näyttelijänä. Työnsä ohella hän tekee musiikkia, liikkuu metässä sienten ja marjojen perässä ja veistää käsin pyöröhirsimökkiä kotipitäjässään Sonkajärvellä. Teatterileirillä hän ohjaa 6–9-vuotiaiden poppoota yhdessä Virvan kanssa.

Virva Torkko-Munoz
Virva työskentelee tanssiteatterin Minimissä erilaisissa tehtävissä – muun muassa tanssijana, asiakaspalvelussa ja myyjänä. Lisäksi hän opettaa tanssia Kuopion taideopistolla ja Taidelukio Lumitissa. Teatterileirillä Virva ohjaa 6–9-vuotiaiden jengiä yhdessä Santerin kanssa.

Atte Antikainen
Atte on yksi Kuopion kaupunginteatterin näyttelijöistä. Teatterin ohella hänen toinen intohimonsa on musiikki ja erityisesti rumpujen soitto. Teatterileirillä Atte ohjaa 10–12-vuotiaiden jengiä yhdessä Kaisan kanssa.

Kaisa Ritola
Kaisa/Kaiku Ritola valmistui teatteritaiteen maisteriksi keväällä 2019 ja työskentelee tällä hetkellä kaupunginteatterilla yleisötyöntekijänä ja näyttelijänä. Lisäksi hän opettaa teatteritaidetta ajoittain Taidelukio Lumitissa ja toimii Kuopion kaupungin kummitaiteilijana. Kaiku on esittävän taiteen sekatyöläinen, varsinainen draamaduunari, jonka sydäntä ovat lähellä opettaminen, ohjaaminen ja esiintyminen. Teatterileirillä Kaiku ohjaa 10–12-vuotiaiden jengiä yhdessä Aten kanssa.

Pasi Sarikoski
Pasi toimii Kuopion kaupunginteatterissa tuotantojärjestäjänä. Järjestäjäntyön lisäksi Pasi on toiminut näyttelijänä erilaisissa teatteriproduktioissa. Lavalla hänet on nähty mm. Tampereen teatterissa, Teatteri Eurooppa Neljässä sekä Pyynikin kesäteatterissa. Teatterileirillä Pasi ohjaa 13–17-vuotiaiden porukkaa yhdessä Annin kanssa.

Anni Marin
Anni on Kuopion kaupungin draamakasvattaja, jonka työtä on kuopiolaisten nuorten ja lasten ilmaisu-, vuorovaikutus- ja tunnekasvatus. Anni on rento, kannustava ja aurinkoinen tyyppi, jota voit seurata somessa @annidraamaqueen. Teatterileirillä hän ohjaa 13–17-vuotiaiden porukkaa yhdessä Pasin kanssa.