Huhtikuu-näytelmän esitykset pe 12.5. ja la 13.5. peruttu

Joudumme valitettavasti perumaan Huhtikuu -näytelmän esitykset pe 12.5. klo 19.00 ja la 13.5. klo 13.00 sairaustapauksen vuoksi. Yhteystietonsa antaneet asiakkaat ovat saaneet tiedon henkilökohtaisesti tekstiviestillä. Pahoittelemme peruuntumisen aiheuttamaa haittaa.

Ostetut liput voidaan vaihtaa toiseen näytökseen tai hyvittää lahjakorttina / tilisiirtona. Hyvityksen suuruus on yhtä kuin lippujen kantahinta, palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Täytäthän lomakkeen 3 kk kuluessa perutun esityksen päivämäärästä. Huomioithan, että käsittelyajoissa voi olla hetkellistä ruuhkaa ja käsittelemme lomakkeet parhaamme mukaan mahdollisimman pian. Huomioimme vaihtojen käsittelyssä niiden kiireellisyyden.

Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista voi hakea hyvityksen myös suoraan Lippupisteeltä tämän linkin kautta.
- Täytäthän rahojen palautuspyynnön Lippupisteelle 3kk sisällä perutun esityksen päivämäärästä laskien. Palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippuvaihdot ja lahjakorttihyvitykset hoituvat myös teatterin lippukassalla. Suosittelemme asioimaan lippukassalla ruuhka-aikojen ulkopuolella (esitysten alkua edeltävä tunti), jotta vältytään pitkiltä jonotusajoilta. Suosithan rahojen palautuksessa sähköisiä lomakkeita.