Hytti nro 6 la 13.5. peruttu äkillisen sairaustapauksen vuoksi

Joudumme valitettavasti perumaan Hytti nro 6 -näytelmän esityksen tänään la 13.5. klo 13.15 äkillisen sairaustapauksen vuoksi. Yhteystietonsa antaneet asiakkaat saavat tiedon henkilökohtaisesti tekstiviestillä. Pahoittelemme peruuntumisen aiheuttamaa haittaa.

Ostetut liput voidaan vaihtaa toiseen näytökseen tai hyvittää lahjakorttina / tilisiirtona. Hyvityksen suuruus on yhtä kuin lippujen kantahinta, palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippujen vaihtolomake
Lippujen hyvityslomake

Täytäthän lomakkeen 3 kk kuluessa perutun esityksen päivämäärästä. Huomioithan, että käsittelyajoissa voi olla hetkellistä ruuhkaa ja käsittelemme lomakkeet parhaamme mukaan mahdollisimman pian. Huomioimme vaihtojen käsittelyssä niiden kiireellisyyden.

Mahdolliset väliaikatarjoilujen siirrot uuteen ajankohtaan tulee hoitaa Teatteriravintola Ofelian kanssa: puh. 045 187 4060 (ma-pe klo 10-15) tai ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi

Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista voi hakea hyvityksen myös suoraan Lippupisteeltä tämän linkin kautta.
- Täytäthän rahojen palautuspyynnön Lippupisteelle 3kk sisällä perutun esityksen päivämäärästä laskien. Palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippuvaihdot ja lahjakorttihyvitykset hoituvat myös teatterin lippukassalla. Suosittelemme asioimaan lippukassalla ruuhka-aikojen ulkopuolella (esitysten alkua edeltävä tunti), jotta vältytään pitkiltä jonotusajoilta. Suosithan rahojen palautuksessa sähköisiä lomakkeita, sillä lippukassan käteiskassa on rajallinen.