Teatteriravintola Ofelia

Kanresta tekee hyvää Kuopion kaupunginteatterilla

Ravintolapalveluista Kuopion kaupunginteatterissa vastaa Kanresta Oy, jonka ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta loihtii asiakkaan toiveiden mukaiset tarjoilut pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Kuopion kaupunginteatterin ravintolat tarjoavat monipuolisia tuotteita niin väliajalle, kuin ennen ja jälkeen näytösten.

Tilaa väliaikatarjoilut ja tarjoilut ennen tai jälkeen näytöksen:
https://www.kanresta.fi/ravintola/kuopion-kaupunginteatterin-ravintola/#valiaikatarjoilut

Väliaikavarausjärjestelmän kautta internetissä voit tilata väliaika- sekä lauantaibrunssivaraukset kätevästi ja helposti. Internetin kautta ei voi pelkästään varata tarjoiluja, vaan ne maksetaan suoraan verkkopankin kautta. Mikäli haluamanne esitys ei näy listassa, on esityksen kattaus täynnä, tai internettilauksen määräaika (48h) umpeutunut.

Kanresta04.jpg

Lounas ma-pe klo 11–13.30
Lounaalla kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista valmistettua makoisaa ruokaa vuodenaikojen mukaan. Lounaaseen kuuluu salaattiannos, lämminruoka (myös kasvisruokavaihtoehto), leipä & levite ja reilunkaupan luomukahvi/ haudutettu tee. Lounaan hinta 10,00 €/ hlö.
Viikon lounaslista: https://www.kanresta.fi/ravintola/kuopion-kaupunginteatterin-ravintola/#lounaslista

Brunssi
Tarjolla runsas kattaus raikkaita suomalaisia makuja sesonkien mukaan! 
Brunssi on mahdollista tilata ryhmille, minimihenkilömäärä 20.

Varaukset ja tiedustelut
Puh. 045 187 4060 tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi.

Kanresta01.png

VIETÄ IKIMUISTOINEN HETKI TEATTERISSA: SHOW & DINNER
Kuopion kaupunginteatterin ja Teatteriravintola Ofelian Show & Dinner -paketilla pääset mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa.
Show & Dinner -paketti soveltuu juhliin, yritystilaisuuksiin ja ylipäätään aina, kun haluat kokea tai tarjota unohtumattomia elämyksiä.

Show & Dinner -paketti alkaen 59€/hlö. Kysy lisää.
- Vähintään 20 hlöä
- Musikaali & menu 70 €
- Puhenäytelmä & menu 59 €
- Ruokailu päiväesityksen jälkeen tai kaksi tuntia ennen iltaesitystä

Tiedustelut ja varaukset ryhmat.teatteri@kuopio.fi tai 044 718 2406

kanresta03.jpg

Kanresta tekee hyvää sinulle ja yhteiskunnalla Vuonna 1994 perustettu Kanresta on kokonaan Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama tytäryhtiö. Yhdistys jakaa ravintolapalvelujen tuottoja vuosittain Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseura ry:lle, Suomen Sydänliitto ry:lle sekä Vanhustyön keskusliitto ry:lle.

kanrestan-uusi-logo_pieni.png