Teatteriravintola Ofelia

Kanresta tekee hyvää Kuopion kaupunginteatterilla

Ravintolapalveluista Kuopion kaupunginteatterissa vastaa Kanresta Oy, jonka ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta loihtii asiakkaan toiveiden mukaiset tarjoilut pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Kuopion kaupunginteatterin ravintolat tarjoavat monipuolisia tuotteita niin väliajalle, kuin ennen ja jälkeen näytösten.

Tilaa väliaikatarjoilut

Huomioithan että internetin kautta voi tehdä ainoastaan tilauksia, jotka maksetaan tilauksen yhteydessä. Varaukset myyntipalvelun kautta.
Mikäli haluttu esitys ei näy listassa, on esityksen kattaus täynnä, tai internettilauksen määräaika (48h) umpeutunut.

Teatteriravintola Ofelia
p. 045 187 4060 tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi

Kysy myös muita tarjoiluvaihtoehtoja!


Lounas ma-pe klo 11–13.30

Lounaalla kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista valmistettua makoisaa ruokaa vuodenaikojen mukaan. Lounaaseen kuuluu salaattiannos, lämminruoka (myös kasvisruokavaihtoehto), leipä & levite ja reilunkaupan luomukahvi/ haudutettu tee. Lounaan hinta 10,00 €/ hlö.
Viikon lounaslista: Katso lounaslista.

Varaukset ja tiedustelut
Puh. 045 187 4060 tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi.


VIETÄ IKIMUISTOINEN HETKI TEATTERISSA: SHOW & DINNER
Kuopion kaupunginteatterin ja Teatteriravintola Ofelian Show & Dinner -paketilla pääset mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa.
Show & Dinner -paketti soveltuu juhliin, yritystilaisuuksiin ja ylipäätään aina, kun haluat kokea tai tarjota unohtumattomia elämyksiä.

Show & Dinner -paketti alkaen 59€/hlö. Kysy lisää.
- Vähintään 20 hlöä
- Musikaali & menu 70 €
- Puhenäytelmä & menu 59 €
- Ruokailu päiväesityksen jälkeen tai kaksi tuntia ennen iltaesitystä

Tiedustelut ja varaukset ryhmat.teatteri@kuopio.fi tai 044 718 2406


Kanresta tekee hyvää sinulle ja yhteiskunnalla Vuonna 1994 perustettu Kanresta on kokonaan Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama tytäryhtiö. Yhdistys jakaa ravintolapalvelujen tuottoja vuosittain Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseura ry:lle, Suomen Sydänliitto ry:lle sekä Vanhustyön keskusliitto ry:lle.

kanrestan-uusi-logo_pieni.png