Sivunäyttämö-podcast

sivunayttamo-podcast-teatteri.png

Kuopion kaupunginteatterin Sivunäyttämö-podcastissa kurkistetaan kulissien taakse. Podcastia juontaa teatterin yleisötyöntekijä Matti Halmetvaara. Jaksoissa kuullaan myös teatterissa työskentelevien herkullisia tarinoita näyttämön takaa.

Uusi podcast-jakso ilmestyy aina kuukauden viimeisenä maanantaina. 

Voit kuunnella Sivunäyttämö-podcastia:

Jakso 3. Näyttelijäksi opiskelu & työuran alku – Atte Antikainen

Miten yliopistossa opiskellaan näyttelijäksi? Kuopion kaupunginteatterin kolmannessa podcast-jaksossa keskustellaan pääsykokeista, näyttelijäksi opiskelusta sekä työuran alusta. Jakson vieraana on Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Atte Antikainen. Miksi unelma muusikon urasta vaihtui näyttelijän uraan? Millainen oli matka armeijasta pääsykokeisiin? Lopussa kuullaan myös herra Karhun hulvaton tarina ruumisarkusta vuosikymmenten takaa.

Sivunäyttämö | Kuopion kaupunginteatteri · 3. Näyttelijäksi opiskelu & työuran alku – Atte Antikainen

 

Jakso 2. Teatteri on tiimityötä – Tommi Auvinen

Millaista on työskennellä teatterinjohtajana? Kuopion kaupunginteatterin toisen podcast-jakson vieraana on teatterinjohtaja Tommi Auvinen. Jaksossa keskustellaan muun muassa siitä, miten teatterin ohjelmisto rakentuu ja miten näyttelijät valitaan rooleihin. Tommi kertoo myös omasta historiastaan, joka alkoi 5-vuotiaana Tampereen Työväen Teatterin lavalta. Lopussa kuullaan myös herra Karhun hupaisa tarina punasilmäisestä rotasta. 

Sivunäyttämö | Kuopion kaupunginteatteri · 2. Teatteri on tiimityötä – Tommi Auvinen

 

Jakso 1. Tervetuloa kuulolle!

Kuopion kaupunginteatterin podcast starttaa talokierroksella. Yleisötyöntekijä Matti Halmetvaara johdattelee sinut teatteritalon mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Pääset kurkkaamaan korvillasi niin näyttämölle kuin puvustoonkin. Tutustut myös podcastimme toiseen vakioääneen herra Karhuun ja kuulet tarinan vuosikymmenten takaa.