Osallistu valokuvauskilpailuun ja näe kuvasi Nyt kun olet minun -näytelmässä!

Oletko innokas luonnossa liikkuja tai onko mökkirantasi maisema henkeäsalpaavan kaunis? Lähetä meille kesän paras maisemakuvasi!

Voit voittaa teatterielämyksen sekä kunnian saada kuvasi esille Nyt kun olet minun -näytelmään, joka saa ensi-iltansa 10.11.2021 Kuopion kaupunginteatterissa.

Nyt kun olet minun on elämänmakuinen draama, joka sijoittuu kesäiseen mökkimaisemaan. Kuvan tulisi esittää suomalaista kesäistä mäntymetsäistä järvimaisemaa.

Kilpailun voittaja saa teatterilipun ja väliaikatarjoilun kahdelle henkilölle vapaavalintaiseen Nyt kun olet minun -näytelmään esityskaudelle 2021–2022.

Nyt katse luontoon ja kuvia napsimaan!

Ohjeet valokuvauskilpailuun:

Kuva kannattaa olla parhaassa mahdollisessa resoluutiossa. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä kuvalla.

Lähetä maisemakuvasi 31.7.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen teatteri@kuopio.fi. Mikäli kuvatiedosto ei mahdu sähköpostin liitteeksi, voit lähettää sen esimerkiksi Dropboxin tai WeTransferin kautta. 

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat Kuopion Kaupunginteatterille korvauksetta täydet oikeudet muokata ja rajata sekä käyttää kuvaa parhaaksi näkemällään tavalla lavaste-elementin toteutuksessa. Annat myös luvan käyttää kuvaa näytelmän markkinointimateriaaleissa.

Pidätämme oikeuden olla valitsematta näyttämölle yhtään kilpailuun tarjottua kuvaa, jos käyttötarkoitukseen sopivaa kuvaa ei löydy. Tässä tapauksessa kaikkien kuvien lähettäneiden kesken kuitenkin arvotaan edellä mainittu palkintopaketti.