Laura Mattila

Silvon sensaatiomaiset seikkailut

SilvoSokka-kopio-683x1024.jpg

Vierailuesitys pe 10.5.2024 klo 19.15 Maria-näyttämöllä.

Teksti ja ohjaus Laura Mattila
Äänisuunnittelu ja sävellys Markus Tapio
Skenografia Juho Uusitalo

Tarina pojasta, joka tahtoi olla niin paljon enemmän.

Silvon sensaatiomaiset seikkailut on vuoden 1948 lokakuusta ja Suomen ensimmäisestä kuulennosta inspiroituva kotimainen kantaesitys, joka sai ensi-iltansa Runoviikolla 2023. Sen keskiössä on 17-vuotias vaneritehtaan poika, wannabe-astronautti, joka rakentaa salassa omaa avaruusrakettiaan ja tulee imaistuksi keskelle kansainvälistä mediahässäkkää. Silvon sensaatiomaiset seikkailut on paitsi uskomaton pala historiaamme, myös ajaton tarina pienestä pojasta, joka tahtoi olla niin paljon enemmän.  

”Juho Uusitalon karisma perustuu siihen, että hän pohjiaan myöten rakastaa yleisöä ja yleisö rakastaa häntä. Silvon sensaatiomaiset seikkailut ei oikein muita vaihtoehtoja anna, varsinkin kun tämän lavaeläimen sisäinen säteily yhdistyy virtuoottiseen taitoon. Laura Mattilan teksti ja ohjaus on hienon repliikin taidetta, Ikaros-tarina pojasta, joka unelmoi mahdottomasta, koskettaa katsojaansa syvältä. Silvolle siis lämmin suositus!”, ohjaaja Mikko Roiha suosittelee. 

Esiintyjät: Juho Uusitalo ja Markus Tapio
Kesto: n. 1 h

Liput

21 € / peruslippu
19 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (0-16 v.)
17 € / ryhmät (väh. 20 hlö), pyörätuolit.
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

 

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.