VIMMA-kuoro

Valkokankaalla – Lauluja elokuvista

VIMMA-kuoron logo parrasvaloissa

Konsertit Minna-näyttämöllä su 21.4.2024 klo 15 ja 18

Kuoronjohto ja piano

Jaana Turunen

Saksofoni

Ulrich Sturm
Käsikirjoitus Marita Jama

Valkokankaalla - Lauluja elokuvista

Moni elokuva elää muistoissamme musiikin ja laulujen kautta. Niistä iki-ihanimmat ja mieliinpainuvimmat kuullaan VIMMA-kuoron Valkokankaalla-esityksissä huhtikuussa Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä 50 hengen voimalla laulettuna. Kuoronjohtaja Jaana Turusen yhdessä dramaturgi Marita Jaman kanssa näyttämökonserttiin valitsemat laulut tihkuvat nostalgiaa eri vuosikymmeniltä ja resonoivat eri-ikäisissä kuulijoissa.

Valkokankaalla-esityksissä kuullaan lauluja Suomi-Filmin kulta-ajoilta, eri vuosikymmenten James Bond - ja Disney-elokuvista sekä Hollywoodin ja Euroopan elokuvien klassikoista. Kappaleiden välissä kuullaan ”elokuvien ystävien” sanailua ja muistelmia.

VIMMA - kuorolaulun vimmaa Kuopiosta

Vuonna 2010 perustettu kuopiolainen VIMMA-kuoro on suurehko 50 laulajan sekakuoro, joka on erikoistunut teemallisiin näyttämökonsertteihin, joissa kuoromusiikki yhdistyy teatterista tuttuihin elementteihin; valoihin, dialogeihin ja koreografiaan. Kuoro harjoittelee vuosittain vaihtuvan ohjelmakokonaisuuden ulkoa. VIMMAn näyttämökonsertteja on kuultu Kuopion lisäksi mm. Vaasan kuorofestivaalilla 2023, Lapin kiertueella 2018 sekä lähiseuduilla.

Kuoron esitykset käsikirjoittaa kuoron altto Marita Jama, joka toimi pitkään Kuopion kaupunginteatterin dramaturgina. Musiikin harjoittamisesta ja esityksistä vastaa kuoron perustaja ja sen johtaja Jaana Turunen.

Tutustu kuoroon tästä vimmakuoro.fi

Kesto: n. 1 h 45 min. sisältäen 20 min väliajan.

Liput

26,50 € / peruslippu
23,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja lapset (alle 16-vuotiaat)
23,50 € / ryhmät (väh. 20 hlö) ja pyörätuolipaikat.
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

 

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.